19 Ekim 2007 Cuma

2. Göz ağrıımmm=)))))))


Şimdiii bakk dünn sana ilk göz ağrıımm olann Du Riechst So Gut'u anlattımm şimdiii 2. göz ağrımdaa yine sevgi ve saygı değer ablammm sayesiinndeeee=)))))2. göz ağrımm DU HAST!!!
-bakkkk sana çoookkk güzel bi rammstein şarkısı dinleticemm.. dedii!!!yaniii şimdiii ilk dinlediiğiiimm şarkıı benimmm hoşuma gitmiştiiiii eeee barii şimdikii şarkıyıda dinliyiimmm adamlarr güzell hoşş muzikk yapioo neysee benimm 2. göz ağırımm 0olan Du Hast buu şarkıdaa 2. albümün ilk hitttiiiiiiiii ama şarkııı öle böğle güzel değilllll yaniiii 2. albümmm olmasına rağmennn bu endüştriyell metall canavarlarııı çooooooookkkk güzelll ritimm tutmuşşşlae kiii!!! her şarkıı birbirilerinden güzelll dinle dinle sıkılmazsıınn yaniii o dereceee!!!=))))neyse bu entüstiriyel metall canavarlarııı her şarkıyı birbirinden değişkk yapmışlarr yanii aaaa bakk bı şarkıylaa bu şarkıı birbirne benziyoo demezsiiinnn oo dereceee her şarkıdaa böğleee vayy bee böğle müziklerde varmııışşş filann diyosuunn....
Diğer yazımda da yazdımm grubu kurann elemannn Richard z. Kruspee yaniii yine söğlüyorumm gitaristtt...
oo zamanlarr her müzikk birbiriyle aynıymışş diyeee böğlee biii sıkılmışşşş biiaaaa ama yeterr olmuşşşş.....=))))
demişkiiii;
Benimm yapıcağııımmm müzikk yeriii geldiğii zaman melankonikk yerii geldiği zaman sıkıcıı falan filann yanii coşmuşş bi adamm neysee benimm elim yorulllduu 2. göz ağrımdaaa böğleee bu böğle 3 4 diye gidiceekk okk???

Hiç yorum yok: